dimecres, 27 de febrer del 2013

Ja s’apropa la falla Junior!




Ja s'apropen les falles i els dos centres juniors de Puçol (Apocalipsi i Caminar) celebrarem com tots els anys el nostre particular dia faller, el dissabte 9 de Març. 

Començarem a les 11:30 h del matí a la Plaça del País Valencià amb jocs per a tots els xiquets i xiquetes. Mes tard cada grup preparà la paella o la torrà amb els seus educadors/es per a poder dinar.  Desprès de dinar ens dirigirem a la parròquia de Sants Joans, on tindrà lloc la missa, que començarà a les 16:30 h, en acabar tornarem a la plaça del País Valencià i berenarem per agafar forces. Per últim, a partir de les 18:00 h es realitzarà la “cremà” de la nostra falla. 

Animeu-vos a participar d’aquest dia ja que ens heu passarem d’allò més be i coneixerem nous amics del centre Apocalipsi. 

Per últim recordar-vos a tots els pares i mares que els educadors/es dels dos centres (Apocalipsi i Caminar) hem decidit que queda prohibit que es tiren petards en el transcurs d’aquest dia. En cas que els xiquets i xiquetes tiren petards, cap educador o educadora dels dos centres es farà responsable de les possibles conseqüències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada