divendres, 23 de novembre de 2012

Així va ser l'inici de curs.Després d’un campament fantàstic on s’ho passàrem molt bé, arriba l’hora de tancar les portes del centro per poder gaudir de l’estiu i recuperar forces per poder afrontar el nou curs amb les piles recarregades i amb il·lusió.

Però l’estiu és molt llarg i arriba un moment que desitges que passe ràpid per a poder començar el nou curs Juniors on ens ho passem de meravella.

Be, doncs per fi arribà el dia i el 20 d’octubre el centro tornà a obrir les portes. És obvi que tots nosaltres teníem moltíssimes ganes i així queda demostrat en el joc que els educadors i educadores havien preparat per a tots el xiquets i xiquetes. El joc començà amb la divisió de tots el xiquets/es que vingueren així com d’alguns dels educadors que també participaren. Després d’haver dividit a tots en 6 equips, cadascun va escollir qui hauria de ser el seu representant i el nom de l’equip.


Al joc s’havia de superar una sèrie de proves per poder aconseguir punts i intentar proclamar-se campions. Hi havien diferents proves com per exemple la de construir una piràmide amb gots de plàstic. Després el xiquets/es havien de llevar-se les sabates i deixar-les en un muntó amb la resta de sabates dels altres components dels diferents equips i un per un i corrent havien de buscar les seues. L’equip que aconseguia trobar les seues sabatilles guanyava aquesta prova. La següent prova consistia en que els educadors posaven fragments de cançons i els equips havien d’endevinar quina cançó era, després d’haver debatut quina cançó pensaven que era, el representant de cada equip havia d’anar corrent a la marca que els educadors havien posat per als diferents equips i dir el títol de la cançó. I per últim, la meitat dels components dels equips havien de seure en una fila, se’ls repartia pa de motlle als que estaven asseguts i havien de menjar-se’l i quan acabaven de menjar havien d’alçar la mà per indicar que havien acabat.


Després d’un gran joc, xiquets/es i educadors/es berenaren tots junts donant per començat un nou curs on cada dia desitjarem que arribe el dissabte per poder dir ‘’Hui tinc Juniors!!!’’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada