divendres, 23 de novembre del 2012

Així va ser l'inici de curs.



Després d’un campament fantàstic on s’ho passàrem molt bé, arriba l’hora de tancar les portes del centro per poder gaudir de l’estiu i recuperar forces per poder afrontar el nou curs amb les piles recarregades i amb il·lusió.

Però l’estiu és molt llarg i arriba un moment que desitges que passe ràpid per a poder començar el nou curs Juniors on ens ho passem de meravella.

Be, doncs per fi arribà el dia i el 20 d’octubre el centro tornà a obrir les portes. És obvi que tots nosaltres teníem moltíssimes ganes i així queda demostrat en el joc que els educadors i educadores havien preparat per a tots el xiquets i xiquetes. El joc començà amb la divisió de tots el xiquets/es que vingueren així com d’alguns dels educadors que també participaren. Després d’haver dividit a tots en 6 equips, cadascun va escollir qui hauria de ser el seu representant i el nom de l’equip.


Al joc s’havia de superar una sèrie de proves per poder aconseguir punts i intentar proclamar-se campions. Hi havien diferents proves com per exemple la de construir una piràmide amb gots de plàstic. Després el xiquets/es havien de llevar-se les sabates i deixar-les en un muntó amb la resta de sabates dels altres components dels diferents equips i un per un i corrent havien de buscar les seues. L’equip que aconseguia trobar les seues sabatilles guanyava aquesta prova. La següent prova consistia en que els educadors posaven fragments de cançons i els equips havien d’endevinar quina cançó era, després d’haver debatut quina cançó pensaven que era, el representant de cada equip havia d’anar corrent a la marca que els educadors havien posat per als diferents equips i dir el títol de la cançó. I per últim, la meitat dels components dels equips havien de seure en una fila, se’ls repartia pa de motlle als que estaven asseguts i havien de menjar-se’l i quan acabaven de menjar havien d’alçar la mà per indicar que havien acabat.


Després d’un gran joc, xiquets/es i educadors/es berenaren tots junts donant per començat un nou curs on cada dia desitjarem que arribe el dissabte per poder dir ‘’Hui tinc Juniors!!!’’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada