dilluns, 12 de novembre de 2012

Acampada Olocau '12!!!


Ja està ací l’acampada que el Centre Junior Caminar celebra cada any i que aquest curs durem a terme el cap de setmana dels propers 24 i 25 de novembre.

El lloc on ens instal·larem és l’alberg “Mas del Capellà”, situat a la localitat d’Olocau, on disposen d’unes excel·lents instal·lacions per gaudir de tots els jocs i activitats que tenim preparades.

El preu és de 25 € i inclou l’ estada a l’alberg, el sopar del dissabte, l’esmorzar i el dinar del diumenge, l’autobús i el material necessari per poder dur a terme totes les activitats programades.

L’eixida cap a Olocau serà el dissabte a les 9:00 h des de l’esplanada del camp de futbol i la tornada, al mateix lloc, serà el diumenge al voltant de les 18:00 h - 18:30 h.

Per inscriure’s haureu de dur al centre l’autorització que us han donat els vostres educadors/es i els diners que us hem indicat anteriorment. Podeu fer-ho el dimarts 13 i dijous 15 de 18:00 h a 20:00 h i el dissabte 17 a partir de les 16:00 h.

PER ÚLTIM US RECORDEM TAMBÉ, QUE ÉS MOLT IMPORTANT NO OBLIDAR LA PANYOLETA, JA QUE ÉS EL SIGNE QUE ENS CARATERITZA COM A CENTRE. AGAFEU-LA I POSEU-VOS-LA!!

US ESPEREM!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada