dilluns, 6 de febrer del 2012

Ens n'anem d'acampada!!


 
Hola xics i xiques, sabeu qui és Sherlock Holmes? Nosaltres hem parlat amb ell, i ens ha dit que els dies 18 i 19 de febrer estarà a Viver, on tindrà lloc l’acampada del centre Juniors Caminar i on podreu gaudir amb jocs, activitats…

El preu de l’acampada és de 30 euros, els quals inclouen l’estància, el sopar del dissabte, el desdejuni, l’esmorzar i el dinar del diumenge i l’autobús.

Haureu de portar l’esmorzar, el dinar i el berenar del dissabte així com el sac de dormir i roba d’abric.

Eixirem el dissabte del camp de futbol a les 9:00 h. del matí, i tornarem el diumenge al mateix lloc al voltant de les 17:30 h. o 18:00 h.

Podeu inscriure-vos els dies 4 i 11 de febrer al centre, però si per qualsevol cosa, no podeu fer-ho eixos dies, podeu posar-vos en contacte amb el vostre/a educador/a i ell us inscriurà.

Per últim, però no per això menys important, NO OBLIDEU LA PANYLETA A CASA, ÉS EL SIGNE QUE ENS CARACTERITZA COM A CENTRE!!

Aprofiteu aquesta gran oportunitat de gaudir d’un cap de setmana a la natura, respirant l’aire pur, amb els amics/gues i els educadors/es del centre, amb els quals passareu un cap de setmana que mai oblidareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada