dimarts, 22 de novembre del 2011

Aquest divendres...sopar per a les mares i els pares

Hola de nou a totes i a tots!

Estimats/des pares i mares del centre Caminar, aquesta notícia va dirigida a vosaltres. 

Aquest divendres 25 de novembre a les 21:30 h., l'equip d'educadors i educadores té el gust de convidar-vos a un sopar a la llar parroquial per tal de començar aquest nou curs amb un contacte directe amb vosaltres. L'objectiu d'aquest és fer-vos saber i informar-vos, entre altres coses, de les activitats que es duran aquest any al centre i d'altres novetats que s'han incorporat al desenvolupament i forma de treball d'aquest.

És per això que us animem a que acudiu i participeu d'aquesta primera trobada on, per decisió de l'equip d'educadors/es us agrairíem que acudireu sense els vostres fills/es ja que per qüestions d'espai, ens és impossible acollir un nombre tant gran de persones. Ara be, en cas que us siga impossible deixar els vostres fills/es amb companyia, podeu acudir amb ells com a última opció.

Per tal de controlar millor l'assistència i fer-vos partícips dels projectes econòmics que porta endavant el centre, la inscripció al sopar serà d'1 € que podreu pagar el mateix dia a l'educador/a del vostre fill/a. Si encara no us heu inscrit, podeu fer-ho telefonant al mateix educador/a o en cas que no disposeu del telèfon d'aquest, podeu fer-ho al telèfon de la nostra cap de centre, Leo (627 615 274).
 
Per últim, només dir-vos que sols haureu de dur el vostre entrepà ja que de la resta ens fem càrrec els educadors i educadores.


Una forta abraçada i fins el divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada