dilluns, 7 de novembre del 2011

Ara si, ja hem començat el nou curs!!


El passat dissabte 29 d’octubre vam iniciar el curs Juniors 2011/2012. A les 17h de la vesprada i com cada any, vam iniciar el nostre curs amb un gran joc en el qual participaven tots els xiquets i xiquetes del centre allí presents. Enguany el joc tractava sobre els càrrecs que tenen els educadors dins del centre. Ja siga el de revisió de tendes que després utilitzem al campament, el de tresoreria; que s’encarrega de gestionar els recursos econòmics del centre, el de neteja; que s’encarrega de comprar tot el material de neteja que fa falta al centre, etc.
Com que el temps no acompanyava massa, es va decidir fer el joc per dins del centre. Es van reunir a tots els xiquets i xiquetes en l’escenari del “hogar parroquial” i allí es dividiren per grups mixtes. Aquests van anar passant per diferents habitacions del centre on hi van fer diferents proves relacionades amb els càrrecs. Quan aconseguien fer la prova correctament els donaven unes paraules que al final del joc van ajuntar per a construir la frase: “El centre es de tots. Cuida’l”

En finalitzar el joc es va repartir el berenar, un got de batut de xocolate i dos valencianes per a cada xiquet i xiqueta. Amb açò finalitzà el començament de curs. D’ara i fins el proper més de juny els xiquets i xiquetes del centre tindran una cita a la qual no poden fallar tots els dissabtes al centre.

Recordeu que tot aquell que no s’haja inscrit i vulga fer-ho encara esta a temps. Els dissabtes a partir de les 17h estarem al centre, la quota són 20€.
                                                    
Una salutació a tots/es.
Departament de Comunicació Juniors Caminar

1 comentari:

  1. Рщкай паредния Игрика манстал Пртар
    Рщкай titanium symbol паредния babylisspro nano titanium hair dryer Игрика манстал Пртар titanium oxide Рщкай паредния titanium cost Игрика babyliss pro nano titanium straightener манстал Пртар

    ResponElimina