dissabte, 21 de desembre del 2013

Festival de nadalencs 2013

Dissabte passat dia 14 es va celebrar a la parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció d´Alboraia el festival de nadalencs. Allí ens vam reunir el centres que conformem la zona “Camí del Nord” (Centres Juniors de Meliana, Foios, Tavernes Blanques, Albalat dels Sorells, Alboraia i Puçol).

A les 15:00h de la vesprada eixíem amb l’autobús des del camp de futbol direcció cap a Alboraia. En aplegar a la parròquia ja hi havia centres de la zona que estaven amb el joc d’acollida i el nostre centre també es va afegir.

Una volta finalitzada l´acollida ens van cridar centre per centre i vam entrar a ocupar els nostres llocs dins l’església. A continuació es va presentar el projecte solidari, enguany el projecte que fem tots els anys va anar integrament destinat als afectats pel tifó de les Filipines. Es tracta d’una xicoteta aportació de diners per part dels xiquets/es i educadors dels centres. Aquest diners es van destinar a ajuda humanitària, principalment menjar i medicaments.
Seguidament, es va donar inici al festival de nadalencs, el nostre centre va fer una adaptació de la cançó "Stand by me". Per a l’actuació vam pujar amb globus de color roig, verd i negre simulant els colors de la nostra panyoleta. En acabar els altres centres ens van aplaudir i felicitar per l’actuació.  Una volta van cantar tots els centres van pujar el "cap" de cada centre amb un xiquet i va fer l´entrega a un altre centre de la tarjeta per a felicitar els Nadals. A continuació el consiliari de la zona, retor de la parròquia de Foios, ens va dirigir unes paraules i ens va felicitar els Nadals.
Per finalitzar,  vam unir tots els centres de les mans formant una cadena i vam recitar l’oració junior. Amb açò ens vam despedir fins els propers nadalencs i vam anar eixint centre per centre i vam agafar l’autobús per tornar a Puçol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada