dimecres, 23 d’octubre del 2013

L´inici va ser així...

Després de finalitzar les vacances d’estiu i començar el curs escolar era el torn de començar als Juniors. El passat dissabte 19 vam encetar un nou curs amb el ja tradicional joc de principi de curs. Enguany la temàtica del joc era obligada, com tots ja sabreu, el passat  29 de setembre va prendre possessió a la nostra parròquia el nou rector i consiliari del nostre centre Ismael Ortiz, feina que fins al moment ha sigut duta a càrrec pel nostre benvolgut  amic i rector Juanjo Llácer.

Doncs bé, el joc començà després d’haver dividit a tots els xiquets/es en grups. Aquests devien endevinar que estaven buscant a Ismael. Cada grup  tenia d’anar a preguntar qui eren els diferents personatges que es trobaven als voltants de la plaça de l’ajuntament. 




Cada personatge els deia anècdotes o vivències relacionades amb el nou rector (Benegida, lloc on havia nascut; entradeta de moros i cristians d´Alcoi, últim lloc on va estar de rector; un infermer de l’hospital general, Castellers per quan va estar a l’hospital de Sant Joan de Deu, un company rector, etc. Una volta tots els grups havien recollit idees les van posar en comú i van descobrir que a qui estaven buscant estava entre ells. Ismael els va dirigir unes paraules donant a tots els xiquets/es la benvinguda al nou curs i dient-los que durant el curs els hi anirà coneixent. 



  Tot seguit vam preparar una festa de benvinguda al mig de la plaça de l’ajuntament amb entrada mora i cristiana, castellers, danses, animadors... Tot això de la mà dels xiquets/es del nostre centre acompanyats pels educadors/es. La vesprada finalitzà amb un berenar de batut de xocolate i dos valencianes per a cadascú i un photocall elaborat pels xiquets i xiquetes en que es van poder fotografiar amb Ismael.

 Recordeu que aquest cap de setmana no hi ha juniors (dissabte 26), ja que els educadors estarem de convivència. Tornarem a obrir les portes dissabte dia 2 de NOVEMBRE, així que carregueu bé les piles per a eixe dia que començarem de debò. 

Sempre Units!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada