dimarts, 23 de juliol del 2013

NOTA INFORMATIVA CAMPAMENT '13


Estimats/des pares i mares, des de l’equip d’educadors/es us informem que com a conseqüència de la falta de cobertura a la zona on es trobem però sobretot pel fet que la xarxa wifi instalada al campament que ens havien informat que podriem utilitzar està avariada, ens està sent impossible actualitzar diàriament el blog tal i com us vam prometre i hem vingut fent els darrers anys.
És per això que en primer lloc us demanem disculpes i comprensió per la falta d’informació i en segon lloc volem fer-vos saber que estem fent tot el que podem per trobar sol·lució al problema el més prompte possible.

El més probable és que d’ara en avant ja puguem actualitzar el blog ja que al poble hem trobat un punt de conexió wifi, però tanmateix, no és una solució al 100 % fiable i aquestes actualitzacions no seran diàries, sinó que segurament es faran cada dos-tres dies. És per això que volem recordar-vos que com a formes alternatives per poder estar informats/des de com  estem al campament, podeu acudir a l’Antiga Tahona o al nostre rector Juanjo, que estan informats de tot i que també farem servir com a nexe de conexió amb vosaltres.

Dit això, volem aprofitar per fer-vos saber que excepte aquest entrebanc, al campament va tot com estava previst, no hi ha cap problema i els vostres fill i filles es troben perfectament gaudint al 100 % de les diverses experiències que els ofereix cada any la nostra activitat estrela.
Per últim, també us informem que ja podeu trobar a la pestanya “Diari de campament” d’aquest blog la crònica i algunes imatges del que va ser el primer dia de campament, és a dir, el passat diumenge 21.

Així, per la nostra part només ens queda agrair la vostra comprensió i acomiadar-nos fins la propera vegada que ens siga possible actualitzar la informació.
Una forta abraçada des de Orea!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada