dimecres, 6 de juny del 2012

Ja està ací el campament!!!!


El centre junior Caminar ja prepara el campament d’aquest estiu. I enguany, tots/es els xiquets i xiquetes que participen, podran compartir 11 dies, amb tots els amics d’Shrek. Ells seran els encarregats de fer gaudir a tots i totes de la gran quantitat de jocs i aventures que, com cada any, fan d’aquestos dies de convivència, una experiència inoblidable.

El gat amb botes, Pinotxo, Peter Pan, Robin Hood, Blancaneu, Fiona, i molts més, han assegurat que aquest any no es volen perdre el campament que el centre junior Caminar ja prepara per al proper mes de juliol, i és per això que ja ens han fet saber que aquest estiu, del dia 21 al 31 de juliol, ells també seran juniors.

Segons la Fada blava “el campament serà, com ja s’ha fet altres anys, a Benaixeve (Valencia)”.

Peter Pan, en canvi, ens informa que el preu del campament és de 30 € la preinscripció, que es paga quan s’inscriu al xiquet/a,  més 190 € que cal ingressar després a Bankia. És a dir, que el preu final del campament és de 220 € i a més es pot pagar en còmodes terminis i et regalen una samarreta. Jo crec que està molt be!”.  

Per últim, segons ha fet saber el Mag Merlín , “els dies per poder inscriure’s són el 19, 21, 26 i 28 de juny, de 18 h. a 20 h. Sempre, al centre juniors Caminar, situat al carrer Sant Joan, porta 11”.

Així que ja ho sabeu, aquest estiu, del 21 al 31 de juliol, animeu-vos i veniu de campament amb el centre juniors Caminar perquè serà la millor manera de poder gaudir de la natura, compartir bons moments amb altres xiquets i xiquetes, conéixer millor a Jesús i jugar, jugar i jugar fins que us canseu amb Shrek i els seus amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada