dijous, 13 de novembre del 2014

Acampada Tarihuela 2014




Ja està ací l’acampada que el Centre Junior Caminar celebra cada any i que aquest curs durem a terme el cap de setmana dels propers 22 i 23 de novembre.

El lloc on ens instal·larem és el centre de naturalesa Tarihuela a Jérica, on disposen d’unes excel·lents instal·lacions per gaudir de tots els jocs i activitats que tenim preparades.

El preu és de 25 € que inclou l’ estada a l’alberg, i en el que el centre ha subvencionat 5€ per xiquet/a, a més de l’autobús.

L’eixida cap a Jérica serà el dissabte 22 a les 9:00 h des de l’esplanada del camp de futbol i la tornada, al mateix lloc, serà el diumenge 23 al voltant de les 19:00 h.

Per inscriure’s haureu de dur al centre l’autorització que us han donat els vostres educadors/es i els diners que us hem indicat anteriorment. Podeu fer-ho els dies 11 i 12 de novembre de 17:00 h a 19:00 h i el dissabte 15 a partir de les 16:00 h en el centre.

PER ÚLTIM US RECORDEM TAMBÉ, QUE ÉS MOLT IMPORTANT NO OBLIDAR LA PANYOLETA, JA QUE ÉS EL SIGNE QUE ENS CARATERITZA COM A CENTRE. AGAFEU-LA I POSEU-VOS-LA!!

US ESPEREM!! 

*Nota: Adjuntem autorització recordant-vos que com a molt tard, deureu de dur-la aquest dissabte. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada