dimecres, 27 de juliol del 2011

Ja hem tornat del campament!!


 

Així és, el nostre centre va finalitzar, ahir, el campament que cada any per aquestes dates acostuma a organitzar. A les 19:00 h. vam arribar a Puçol els xiquets/es i educadors/es que el passat dia 15 de juliol vam pujar als autobusos per dirigir-nos al campament “las Minas”, situat al terme de la localitat de Rubielos de Mora.

Com us vam fer saber abans del campament, aquest any els xiquets/es han gaudit de 12 dies acompanyats/des de infinitat de personatges de còmic, que han protagonitzat tots els jocs i aventures que al llarg del campament hem pogut viure.

Ha estat un campament trepidant. Ha fet calor, fred, sol, lluna plena, ha plogut, hem tingut POLLS AL CAP...!! Però no ha hagut cap dia que haguem parat de divertir-nos. Junts, tots els xiquets i xiquetes del nostre centre han gaudit de dotze dies on han pogut conéixer una altra forma de divertir-se amb personatges com Asterix i Obelix, Tintín, els Superherois, Mortadelo i Filemón, i molts més que han fet d’aquestos dies, una experiència inoblidable.

Hem viscut moments molt emotius i especials i ens hem fet més amics de Jesús a les eucaristies que Juanjo, el nostre rector i amic, ha compartit amb nosaltres; a les reunions formatives hem tractat temes que ens han fet reflexionar per arribar a ser millors persones; als jocs didàctics, ens hem endinsat en temes que ens han fet conéixer i preocupar-nos per problemes i situacions que ens afecten directament i que hem d’intentar millorar; però en definitiva, el que hem fet al campament, ha sigut gaudir del fet de ser juniors i de tenir el privilegi de ser persones, que cada dia tenim un motiu per poder seguir somrient.
 
Ara, els juniors ens agafem un temps de vacances per agafar forces i descansar. Us esperem a partir d’octubre, quan comencem el nou curs. Ací, al bloc, al llarg dels propers dies anirem penjant les fotos del campament per a que, aquells que no heu pogut vindre, pugueu conéixer els bons moments que hem passat, i per a que, els qui els heu viscut, pugueu recordar-los asseguts a casa vostra.

Que passeu molt bones vacances d’estiu, fins la propera i...

SEMPRE UNITS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada