dijous, 9 de juny del 2011

Campament '11


El centre junior Caminar ja prepara el campament d’aquest estiu. I enguany, tots/es els xiquets i xiquetes que participen, podran compartir 12 dies, amb molts dels personatges dels còmics més coneguts. Ells seran els encarregats de fer gaudir a tots i totes de la gran quantitat de jocs i aventures que, com cada any, fan d’aquestos dies de convivència, una experiència inoblidable.

Mortadelo i Filemón, Mafalda, Scooby Doo, Tintín, Zipi i Zape, Asterix i Obelix, Lucky Luke i molts més, han assegurat que aquest any no es volen perdre el campament que el centre junior Caminar ja prepara per al proper mes de juliol, i és per això que ja ens han fet saber que aquest estiu, del dia 15 al 26 de juliol, ells també seran juniors.

Segons declaracions de Filemón a la revista “Súper Herois”, “serà, com ja s’ha fet altres anys, al campament “las Minas” situat a la localitat de Rubielos de Mora (Terol)”.

Zipi, en canvi, ens informa a una entrevista del diari “Còmic Sans”, de que el preu del campament és de 30 € la preinscripció, que es paga quan s’inscriu al xiquet/a, més 190 € que cal ingressar després a Bancaixa. És a dir, que el preu final del campament és de 220 € i a més es pot pagar en còmodes terminis i et regalen una samarreta. Jo crec que està molt be!”.

Per últim, segons ha fet saber Mafalda a un article publicat al diari “Còmic Digital”, “els dies per poder inscriure’s són l’11 i el 18 de juny, de 17 h. a 19 h. i el 14, 16 i 21 de juny, de 18 h. a 20 h. Sempre, al centre juniors Caminar, situat al carrer Sant Joan, porta 11”.

Així que ja ho sabeu, aquest estiu, del 15 al 26 de juliol, animeu-vos i veniu de campament amb el centre juniors Caminar perquè serà la millor manera de poder gaudir de la natura, compartir bons moments amb altres xiquets i xiquetes, conéixer millor a Jesús i jugar, jugar i jugar fins que us canseu amb els vostres personatges de còmic preferits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada